Livrare si plata
Termeni si conditii

 

Preturi:

Preturile produselor prezentate pe site sunt exprimate in Lei (RON) si contin TVA 19% sau 5% pentru carti.
In general toate produsele prezente pe site sunt pe stoc, cu exceptia celor care au prevazut un termen de livrare sau la comanda. Stocul se actualizeaza saptamanal.
Comanda minima este de 45 Lei

Taxe livrare:

• Posta Romana - 12 Lei (Gratuit pentru plata in cont sau la comenzi peste 300 lei )

• Curier GLS (acoperire nationala)- 25 Lei (Gratuit pentru comenzi peste 500 Lei)
• In reteaua Transilvania Post - 20 Lei (Gratuit pentru comenzi peste 500 Lei)
• In reteaua DPD - 25 Lei (Gratuit pentru comenzi peste 500 Lei)

Politica de Retur:

Produsele se pot returna in termen de 30 zile. Nu se pot returna produsele utilizate, cele aduse la comanda speciala a clientului, produsele modificate la cererea expresa a clientului, cu lipsuri, care au suferit modificari. Daca returnarea produselor se face din motive exclusive cumparatorului din suma de returnat se retin cheltuielile de transport si de expediere a banilor. Returnarea sumelor cuvenite se face in termen de maxim 3 zile de la data receptionarii returului, prin transfer bancar. Nu se accepta returnari cu ramburs. Returul se face la adresa: str. Cuza Voda nr. 4 Cluj Napoca 400107

Garantia:

Toate produsele beneficiaza de garantia producatorului pentru o perioada de 12 - 24 luni, perioada este specificata in certificatul de garantie. Pentru reparatii in termen de garantie este necesara expedierea produsului la adresa firmei noastre. (str. Cuza Voda nr. 4 Cluj Napoca 400107 )

Modalitati de plata:

• Numerar la livrare (ramburs)
• Numerar la caseriile Unicredit Bank
• Transfer bancar
• Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard)
Pentru plata cu cardul va rugam la lansarea comenzii sa treceti la observatii "Plata cu cardul". Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati, veti primi pe email link-ul pentru plata doar dupa verificarea disponibilitatii produselor. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!
• Online in pana la 6 rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi emis de Banca Transilvania, BCR, BRD sau Alpha Bank

card star BT card BCR card BRD card BCR

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)
Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania. Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 6 RATE fara dobanda. Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.
Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand: Rate fara dobanda, perioada de gratie de pana la 56 de zile, comision zero la toate cumparaturile, plati sigure pe internet. Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.
Tel: 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila, *8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila, 0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international
Prin card de credit emis de BCR :
E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobândă si reduceri la comerciantii parteneri! Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website www.hgd.ro si beneficiezi de oferta standard de 6 rate fara dobanda! Cine poate plati in rate? Sunt înscriși automat și gratuit toți clienții care dețin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program și care, la momentul efectuării tranzacției la comercianții parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt: BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless), BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa, MasterCard GOLD EUR, EPB Platinum sau World Signia MasterCard
Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar", introduceti datele cardului dvs BCR si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.
Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR?
• Aplica acum pe www.bcr.ro
• Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” și vei fi contactat de catre un operator bancar sau
• Apeleaza gratuit, non-stop, din orice rețea națională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)
Spor la cumparaturi!
Prin card de credit emis de BRD Finance:
Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click : • Alegi produsele dorite
• Alegi optiunea de plata potrivita nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta :
a) plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile : 0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie, 0% comision pentru tranzactia efectuata.
b) plata in rate cu 0% dobanda, alegand durata de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.
Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si optiunile de plata, precum si exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro
Prin card de credit emis de Alpha Bank:
Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT)
Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.
Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.
Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.
Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.
Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.