magazin trenulete electrice

Sine trenulete electrice
Sine Roco fara terasamentSine Roco GeolineSine Fleischmann ProfigleisSine Trix C gleisSine scara NSina Sine RocoLINE fara terasament 2.1 mm

Sina Roco fara terasament este destinata in special pentru constructia dioramelor de catre modelistii avansati. Sina este confectionata din aliaj de Nickel-Argint pentru o buna conductivitate electrica si rezistenta la coroziune. In oferta RocoLINE sunt disponibile sine flexibile 920 mm (si in varianta cu traverse beton) si 6 raze de curbura standard, precum si sine de compensare pentru toate tipurile de macaze. Macazele se livreaza impreuna cu sinele de compensare pentru montarea in diagonala, este posibila polarizarea acestora.
La proiectarea unui traseu cu sina RocoLINE se va utiliza rasterul de 230 x 61.6 mm, lungimea standard este de 230 mm iar distanta dintre sine este de 61.6 mm.


Sina Sine Roco geoLINE cu terasament 2.1 mm

Sina Roco geoLINE cu terasament din plastic este destinata in special pentru utilizarea ocazionala, terasamentul asigura protectia locomotivei impotriva firelor si scamelor, montajul si demontajul sinelor este deosebit de facil, accesibil si copiilor. Sina este confectionata din aliaj de Nickel-Argint pentru o buna conductivitate electrica si rezistenta la coroziune. In oferta geoLINE sunt disponibile sine flexibile 780 mm si 3 raze de curbura standard, precum si sine de compensare pentru macaze. Montarea actionarilor de macaz ( si a decodoarelor de macaz) se efectueaza sub terasament odata cu montarea actionarii se face si polarizarea acestora.
La proiectarea unui traseu cu sina geoLINE se va utiliza rasterul de 385 x 76.5 mm, lungimea standard este de 200 mm iar distanta dintre sine este de 76.5 mm.


Sina Sine Fleischmann profiGLEIS cu terasament 2.5 mm

Sina Profigleis cu terasament din plastic este destinata atat pentru utilizarea ocazionala cat si pentru constructia dioramelor, terasamentul asigura protectia locomotivei impotriva firelor si scamelor, montajul si demontajul sinelor este deosebit de facil, accesibil si copiilor. Sina este confectionata din aliaj de Nickel-Argint pentru o buna conductivitate electrica si rezistenta la coroziune. In oferta ProfiGleis sunt disponibile sine flexibile 820 mm si 3 raze de curbura standard, precum si sine de compensare pentru macaze.
La proiectarea unui traseu cu sina profiGLEIS se va utiliza rasterul de 200 x 63.5 mm, lungimea standard este de 200 mm iar distanta dintre sine este de 76.5 mm.


Sina Sine Trix C Gleis cu terasament 2.1 mm

Sina C Gleis cu terasament din plastic este destinata atat pentru utilizarea ocazionala cat si pentru constructia dioramelor, terasamentul asigura protectia locomotivei impotriva firelor si scamelor, montajul si demontajul sinelor este deosebit de facil, accesibil si copiilor. Sina este confectionata din aliaj de Nickel-Argint pentru o buna conductivitate electrica si rezistenta la coroziune. In oferta C gleis sunt disponibile 5 raze de curbura standard, precum si sine de compensare pentru macaze.
La proiectarea unui traseu cu sina C Gleis se va utiliza rasterul de 360 mm.


Sina Sine Fleischmann scara N fara terasament

Sina Fleischmann la scara N, standard fara terasament ( fosta sina Roco la scara N). Sina este confectionata din aliaj de Nickel-Argint pentru o buna conductivitate electrica si rezistenta la coroziune, este compatibila cu sina miniTrix.


Sina Sine Fleischmann "Piccolo" scara N cu terasament

Sina Fleischmann la scara N, "Piccolo" cu terasament din plastic. Sina este confectionata din aliaj de Nickel-Argint pentru o buna conductivitate electrica si rezistenta la coroziune.


hgd.ro 2012 - 2013